GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah Terjawab

nurul izzah GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah Terjawab

Pelbagai cara untuk menjatuhkan anak Anwar Ibrahim malah iainya rendah betul kualiti video hasil ‘ciptaan’ PKR yang didedahkan oleh Saifuddin baru-baru ini.

Saifuddin bersungguh-sungguh menuduh UMNO sebagai dalang rekaan video dan gambar tempelan Nurul Izzah itu.

11 GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah Terjawab
Tidak ketinggalan, blogger2 pembangkang yang dahulunya menuduh blog-blog Pro BN sebagai blog seks, blog lucah akhirnya turut serta bersama Saifuddin menyebarkan video rekaan mereka sendiri.

2 GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah Terjawab

Tolong lah berpijak di dunia yang nyata, dah la bukti sebenar tak ditunjukkan, kemudian sebar gambar-gambar murahan yang hanya mereka sendiri tonton dan nilai. Setakat gambar macam ini, Tian Chua pun pakar, tak percaya?

Haaa…cuba tengok hasil masterpiece Tian Chua di bawah ini…amacam?

31 GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah Terjawab

Come on…kalau nak tuduh, tunjuk bukti sebenar, ada video, ada suara, tak kisah la hitam putih bertempel, boleh kita judge, kalau setakat tonton sendiri, kemudian ambil gambar anak dara orang ntah sapa ntah, ditempelkan pula potongan muka Nurul Izzah seperti yang dilakukan ke atas DS Najib sebelum ini oleh Tian Chua…boleh simpan sendiri la…

41 GEMPAR! Gambar dan Video Nurul Izzah TerjawabSo, kita tak pelik kalau Nurul Izzah mengelak untuk menjawab soalan wartawan mengenai pendedahan video seksnya oleh Saifuddin kerana risau kalau ianya terkantoi!

Bagi Pandangan Penulis, penulis merasakan semua gambar dan video yang terhasil adalah ciptaan, bukannya asli… kesahihannya anda sendiri yang menentukannya..

. -pilihan-anda.blogspot.com-

7 Comments